30 Haziran 2012 Cumartesi

Geciktirici Hap

Erkeklerin yaşadığı ciddi cinsel problemlerden birisi de erken boşalmadır. Erken boşalma aslında birçok erkek tarafından bir problem olarak görülmese de aslında büyük bir problemdir. Özellikle partner açısından büyük problem teşkil etmekte hem erkeği hem de partneri psikolojik olarak yıpratmaktadır. Bu nedenle bu probleme biran önce dur denilmesi gerekmektedir. Erken boşalma probleminden kurtulmanın yolu ise geciktirici sprey veya geciktirici diğer ürünleri kullanmaktan geçmektedir.
Geciktirici spreyler erkeğin daha uzun süre ereksiyon halince kalmasını sağlar. Aynı zamanda daha önemli olarak boşalma süresini uzatır ve cinsel ilişkinin hemen sonlanmasının önüne geçer. Özellikle erken biten cinsel ilişkilerin partner açısından hayal kırıklığı olduğunu düşünürsek; partnerinizi hayal kırıklığına uğratmamak ve onunda cinsel olarak doyuma ulaşmasını sağlamak için geciktirici spreyleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Piyasa da bu amaçla bulabileceğiniz birçok ürün bulunmaktadır. Bunlardan en etkili olanı ise; Stag 9000 geciktirici spreydir. Çok uzun yıllardır binlerce erkek tarafından kullanılmış olan Stag 9000 penisin uzun süre sert ve dik kalmasını sağlayarak boşalma süresini uzatır ve mükemmel cinsel deneyimler yaşamınızı sağlar.