1 Kasım 2013 Cuma

Erken Boşalma

Günlük hayat devam ederken insanlar cinsel isteklerini karşılamak zorundadır ve bunun içinde partneri ile ilişkiye girmesi gerekmektedir. Hayatın farklı tatlarını cinsel ilişki sayesinde alan kişiler yanında bu cinsel ilişkisi kısa süren ve tam olarak zevk alamayan kişilerde mevcuttur. Bu duruma sahip kişilerde genel olarak erken boşalma problemi yaşanmaktadır.
Erken boşalmanın anlamı kişinin isteği ve kontrolü dışında boşalmasına denmektedir. Genelde erkeklerde görülen erken boşalma toplum tarafından çok kısa sürede boşalma olarak algılansa da aslında erken boşalma kişinin kontrolü dışında boşalmasına denmektedir. Erken boşalma sorunu tüm yaştan erkeklerde görülebilmektedir. Bunun çeşitli sebepleri olabilmektedir.
Biri psikolojik diğeri ise fizyolojik rahatsızlıklardan olabilmektedir. Örneğin ilk cinsel deneyiminizse heyecan, stres gibi kaygılardan dolayı erken boşalabilirsiniz. Bu psikolojik rahatsızlıklardan bir tanesi olabilir. Fizyolojik rahatsızlıklardan bir örnek verecek olursak bel soğukluğu buna en güzel örnektir.
Kadınlara oranla erkeklerde çok daha fazla görülen erken boşalma aslında bir hastalıktır. Erkeklerdeki cinsel sorunların başında gelen erken boşalma partnerlerin seks hayatını da olumsuz etkilemektedir.
Bazı erkekler partneri ile ilişkiye girmeden ön sevişme esnasında bile boşalmaktadır. Boşalmadan sonra isteksizlik haline bürünmekte ve karşısındaki partneri istemeden de üzmektedir. Daha ilişkiye girmeden veya ilişkiye girdikten sonra hemen boşalmaya erken boşalma denmektedir.
Bu büyük problem bazılarında çözülürken bazılarında ise hala devam etmektedir.
Öncelikle erken boşalma hastalığının teşhisinin konulması için en az 6 ay düzenli cinsel ilişkiniz olması gerekmektedir. Gençlerde daha çok meydana gelen bu problem yaşlılıkta yaşın getirdiği sebeplerden ötürü azalmaktadır. Daha çok gençlerin aklında olan erken mi boşalıyorum sorusuna onlar için bu kanıya varmanın henüz erken olduğu söylemek gerekir çünkü düzenli bir seks hayatına sahip değiller ve bunu düzenli cinsel ilişkiden sonra anlamaları mümkündür.
Erken boşalan erkekler kadınları üzmekteler orgazm olmadan belki de ilişkinin bitmesine neden olmaktadır. Bu duruma üzülen ve hatta kızgın olan kadınlar için vaziyet pek de iş açıcı değildir ancak erkeğin boşalması zevke bağlı olduğu için partnerlerine yeterince zevk vermiş olmanın bilincinde olmalıdırlar. Bunları bilip buna göre hareket eden ve gerekli sabrı gösteren kadınlar ilerde daha çok zevk alacaklardır.
Kadınlarda erken boşalma ise orgazm ismiyle anılmakta ve erken orgazm olması adıyla halk arasında bilinmektedir.
Bu durumda aynı şekilde kadının erkeğinden enerjiyi alıp daha çok zevk ile çabuk boşalmasıdır.
Bu bilinçteki kişilerin bu sorunu umulur ki düzenli ilişkiden sonra düzelir. Yada herşeyi bir kenara bırakarak lokal aneztazi yaparak geç boşalmayı sağlayan geciktirici spreyler kullanın.
Erken boşalma ilaçları ile bu sorununuza çözüm üretebilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkilerinizin yoluna girmesi için sağlık bakanlığından onaylı erken boşalma ilaçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Stag 9000 inceleyiniz. Bu ilaçlar boşalma hissini beyne geç ileterek geç boşalmanızı sağlayacaktır.
Partnerinizle olan ilişkileriniz düzene girecek ve aklınızda soru işareti kalmayacaktır.
Daha uzun ve mutlu bir gece için sitemizden bu ürünlere ulaşabilirsiniz.